Ahogy a címben is írom, sosem leszek gasztroblogger, aminek legalább 2 oka van. Az egyik az, hogy nem tudok "elég jól" kóstolni, a másik pedig az, hogy nem tudok elég jól főzni.
Árpi barátomnak - aki Kanadában él - szoktam néha képet küldeni a főztömről, hogy lássa, ha valaha esetleg még ebben a földi létünkben főzhetek neki, akkor ilyen kajára számíthat tőlem. Most megosztom Veled is
Ezt a levest egyszerűen csak gezemice levesnek nevezem. Nem akarok én semmilyen receptet írni, csak kicsit kommentelem a képet. Itt oldalas darabkák vannak a levesben, de gyakorlatilag bármilyen húsból elkészíthető, csak sok legyen benne:-)
A gyümölcslevest - jelen esetben meggylevest - ételkeményítővel szoktam sűríteni. Aki kér, tehet rá tejszínhabot.
Megkóstolnád?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése